Hvorfor våre studenter er glade for at de valgte KublaKan

Våre dyktige sudenter lykkes på eksamen! Her er noen ærlige vurderinger fra skoleåret 2023/-24 med studentenes egne ord:

6’erne i boks med KublaKan!

6’erne i boks med KublaKan! Kjemi1+2 med Ola som lærer har vært veldig lærerikt, spennende, enkelt å forstå og ikke minst gøy! Det er lett å stille Ola «dumme spørsmål», men likevel få gode, enkle og forklarende svar tilbake. Han er en lærer som bryr seg og som ønsker din mestring. Tilgjengeligheten på mail er på toppnivå uavhengig av dag, helligdager og helg. Alle videoer og notater er eksamensrettet, og måten KublaKan er systematisert på er verdt å sette pris på. KublaKan anbefales på det sterkeste!

 

Yasamin (24) Lørenskog

Aldri hatt bedre mattelærer

Jeg anbefaler kursene i matte med Lars, på det varmeste. Her får du eksamensrettet undervisning, og god veiledning av en engasjert lærer, som gjør matte gøy! Lars er helt rå på å lære bort gode teknikker, i både 1P og 2P. Jeg har aldri hatt en bedre mattelærer noen gang.

Henriette, Hamar

Fra 2 til 6 i norsk muntlig

Vil anbefale KublaKan Utdanning på det sterkeste. Jeg gikk fra 2 til 6 i norsk muntlig. Knall info som blir enkelt forklart, og undervisningen gir forståelse og dybde innen de forskjellige emnene. Jeg er veldig fornøyd.

Trym (26) Trøndelag

Eksamensrettet undervisning

KublaKan Utdanning er, etter min mening, den beste læringsplattformen for privatister. Du får eksamensrettet undervisning, engasjerte lærere og tilgang på en dybdeundervisning som skiller seg ut. Jeg anbefaler kursene på det varmeste.

Henriette, Hamar

Virkelig god oppfølging

Fikk karakter 6 etter å ha fulgt kjemi 1-kurset med Ola på KublaKan. Utrolig fornøyd med undervisningen. Den er virkelig eksamensrettet og veldig godt strukturert. Her får man virkelig god oppfølgning og raskt svar på alle spørsmål!

Nora (24) Oslo

Elsket opplegget deres

KublaKan Utdanning er virkelig enestående! Jeg elsket opplegget deres og synes lærerne deres er utrolig dyktige og ikke minst lett tilgjengelige. De gjorde læringen enkel og engasjerende. Jeg anbefaler KublaKan Utdanning til alle som ønsker å lære på en effektiv måte!

Noor (20) Oslo

Gjør krevende stoff lettfattelig

KublaKan legger lista høyt, men gjør ellers krevende stoff lettfattelig. Det har gjort det lett å innkassere sekserne på eksamensdagen.

Constance (31) Kristiansand

Strekker seg veldig langt for å hjelpe

Anbefaler KublaKan på det sterkeste! De strekker seg veldig langt for å hjelpe og man får rask respons. Et mer eksamensrettet opplegg tror jeg man må lete lenge etter, de vet virkelig hva de driver med!

Emilie (24) Tynset

Fikk toppkarakter

Jeg tok biologi 1 hos Kublakan utdanning, og fikk toppkarakter. Undervisningen er eksamensrettet, og veldig forståelig. Ola er utrolig dyktig lærer, og han er lett tilgengelig. Selve undervisningen er strukturert, engasjerende og lett å forstå med Ola som lærer. Jeg anbefaler Kublakan-undervisning på det sterkeste med tanke på innhold av undervisning og prisen.

Ibrahim (24) Oslo

Rett og slett kvalitet

Hvis noen spør meg om å beskrive Kublakan Utdanning med ett ord så svarer jeg KVALITET. Lærerne hos Kublakan er dyktige, kunnskapsfulle og sørger for at du får den hjelpen du trenger til enhver tid. Jeg har tatt opp forskjellige fag hos to andre privatistskoler i Oslo og det er ingen tvil om at Kublakan er enkelt sagt BEST. Her går lærerne ALL IN for sine elever. Her følte jeg meg hørt og sett. Her er det rett og slett kvalitet.

Janric, Oslo

Lærte mer enn noen gang

Kjøpte labkurs for kjemi 1 to dager før eksamen og lærte mer enn noen gang. De eksamensrelevante spørsmålene gjorde forberedelsene til eksamen mye enklere. Labkurset anbefales på det sterkeste. Det er billigere og mer eksamensrettet enn liknende kurs jeg har tatt hos andre privatistskoler tidligere.

Thea (24) Trondheim

Svært ryddige

Lars og KublaKan har vært svært ryddige fra start til slutt. Har for første gang i livet følt meg så trygg på mattekunnskapene mine at jeg synes det er gøy. Tidligere så jeg på matematikk som noe uforklarlig, nå er det en morsom form for hjernetrim.

Ola (31) Oslo

God oppfølging i eksamensperioden

Jeg er veldig fornøyd med naturfagskurset og labkurset til KublaKan. God oppfølgning i eksamenperioden, tilgjengelig lærer og ikke minst kjempegode og oversiktlige ressurshefter, oppgaver og forelesningsvideoer som gjorde meg så godt forberedt som jeg kunne bli til eksamen. Prisene er også mye hyggeligere sammenlignet med konkurrentene.

Pia (22) Oslo

Støttende lærere

Fantastisk opplevelse med KublaKan Utdanning! Oppnådde ønsket karakter 6 i kjemi. Eksamensfokusert, støttende lærere og prisgunstig.

Victoria (26) Oslo

Alltid tilgjengelige lærere

Veldig fornøyd med måten KublaKan er systematisert på, og ikke minst måten lærere underviser på! Erfaringen med naturfag og kjemi hos Kublakan har vært super bra: godt organisert, eksamensrettede notater, forelesninger knyttet til kompetansemålene og alltid tilgjengelige lærere.

Yasamin (23) Lørenskog

100% eksamensrettet

Lærerne i Kublakan følger deg gjennom hele eksamensperioden fra dag en til eksamensdagen. Fagstoffet er forklart på enkel måte og er 100% eksamensrettet.

Ali (27) Hamar

Alt du trenger for toppkarakter

Kurset er fint og oversiktlig, og gir deg alt du trenger for å få toppkarakter på eksamen. […] Jeg er veldig fornøyd.

Sarah (21) Elverum

Utrolig dyktige lærere

KublaKan har utrolig dyktige lærere som har som mål å hjelpe deg med å lykkes i fagene. I tillegg er kursene veldig eksamensrettede, og man får utrolig god hjelp til alt man lurer på.

Rand (20) Oslo

Tett oppfølging

Jeg hadde hørt om Ola sin undervisningserfaring fra tidligere, og må si at han virkelig ikke skuffet da jeg tok Kjemi 1 for første gang gjennom KublaKan Utdanning. Tett oppfølging, tydelige forelesningsvideoer og nyttige ressurser. Anbefales!

Jonas (21) Oslo

Terningkast 6!

Fulgte kjemi 1-kurset til Ola og fikk 6 på eksamen. Anbefales på det sterkeste om man vil ha et fleksibelt opplegg med ferdig innspilte forelesninger. Alt av forelesninger og undervisning føles veldig eksamensrettet, og man får god personlig oppfølging om det er noe man sliter med. Terningkast 6!

Elias (22) Trondheim

Beste privatistutdanning man kan oppleve

Beste privatistutdanning man noen gang kan oppleve! Jeg har erfaringer med andre privatistutdanninger og jeg kan si det høyt at ingen av dem kan nå opp til undervisningskvaliteten til Kublakan!
Tok kjemi 1 med null kunnskap og endte opp med å få karakteren 6! Det å ha en profesjonell og dyktig lærer er alle elevenes drøm, og dette kvalifiserer Ola! Leter du etter en lærer som er 24/7 tilgjengelig? Eller en lærer som gjør undervisningen veldig morsom? Eller en lærer som har flere års erfaring som en sensor? Har du kort botid og har vansker med å forstå fagene, som meg? Hva venter du på, ta opp fagene hos KublaKan!

Vinch (19) Lørenskog
Dine fag
  • No products in the cart.
0