KublaKan Utdanning er en skole som tilbyr undervisning på nett. Vårt mål er å gi studenter landets beste undervisning og oppfølging, til en mye lavere pris enn det som har vært vanlig. Det som gjør oss unike er kombinasjonen av ferdiginnspilte forelesningsvideoer på nett og jevnlig live-undervisning gjennom hele skoleåret. Det gjør at du som student hos oss får 100% fleksibilitet til å studere når du vil, samtidig som du også får noen av landets mest erfarne lærere, som kjenner deg og følger deg opp, og medelever du kan møte jevnlig hvis du ønsker det.

Vår historie

Teamet vårt består av Lars, Ola, Jostein og Asbjørn. Vi er en gjeng som har jobbet sammen i mer enn ti år ved en av landets største privatistskoler.

Våren 2023 bestemte vi oss for å starte noe nytt. Årene med pandemi viste oss at videoundervisning kan være effektivt når det gjøres på en god måte, og vi så at privatistundervisning slett ikke trengte å være så dyrt som det til da hadde vært. Med nettet som plattform kunne vi tilby undervisning av topp kvalitet, til halv pris av hva det frem til da hadde kostet å ha oss som lærere, siden vi ikke trengte å ha utgifter til ting som leie av lokaler, et stort markedsføringsteam, og så videre. Det slo oss også at vi, ved å spille inn en del av forelesningene på video på forhånd, kunne bruke mer tid på å følge opp elevene våre, og tilpasse undervisningen til det som hver enkelt elev trenger.

Hvem er vi?

Alle som jobber i KublaKan Utdanning er lærere. Alle har mastergrad, alle har lang erfaring med undervisning av privatister, og alle elsker å undervise og motiveres av å se at studenter oppnår de målene de har satt seg.

Lars Løvstad

Lars må være en av Norges desidert beste mattelærere. Hans evne til å gjøre matematikk ufarlig og nesten koselig for de som har dårlige erfaringer med matte er helt unik. Samtidig elsker han matte selv, og kan uanstrengt kan skru nivået opp for dem som er på et høyere nivå. Han har mastergrad og mer enn ti års erfaring med å undervise i ulike mattefag. Lars har fulgt tusenvis av elever frem mot eksamen og har en mengde matte-fans over hele Østlandet.

Ola Hafslund Vea

Ola er KublaKans naturfag- og kjemilærer. Han er en svært allsidig lærer som har mastergrad i genomevolusjon. De siste 11 årene har han undervist privatister i naturfag, kjemi, biologi, geofag og matematikk. Ola er kjent som «Lektor Hafslund» fra siden lektorhafslund.com, som mange elever over hele Norge har brukt de siste årene, for å forberede seg til eksamen i ulike realfag.

Jostein Christensen og Asbjørn Odin Aag

Jostein og Asbjørn er begge norsklærere. Til sammen har de 24 års erfaring med undervisning av privatister i norsk, og de har hatt flere tusen elever oppe til eksamen. Siden 2017 har de også drevet videolæreboken Kublakan, som brukes både av videregående skoler og privatister over hele landet. Begge har mastergrad i litteraturvitenskap og har studert nordisk og pedagogikk. På KublaKan Utdanning har Jostein ansvaret for selve norskundervisningen, mens Asbjørn tar seg av det rent videotekniske, men begge står bak planleggingen og gjennomføringen av norskkurset.

Vårt mål

Målet vårt er enkelt: Vi skal gjøre eksamensrettet undervisning bedre og billigere for alle som skal ta fag eller som trenger å forbedre karakterene sine. Og dette klarer vi: Å ta fag med Ola, Lars og Jostein koster koster nå mindre halvparten av hva man måtte ha betalt for de samme lærerne for et år siden, før KublaKan Utdanning eksisterte. Høsten 2023 tilbyr vi fagene norsk, matematikk 1P og 2P, naturfag og kjemi, men på sikt er målet å tilby alle de viktigste fagene, og hele veien senke prisene samtidig som vi hever kvaliteten.

Et annet mål vi har er å være best på differensiering, altså det å tilpasse undervisningen slik at den passer for studenter som er på ulike nivåer. Noen studenter ha toppkarakter og det lille ekstra for å lykkes. Andre sliter med å huske ting, eller kan av ulike grunner ha problemer med motivasjonen. Andre igjen har lite tid til å lese på grunn av en travel hverdag, og trenger et opplegg som gjør det mulig å få en OK karakter uten altfor mye arbeid. Kombinasjonen av ferdiginnspilte forelesningsvideoer og live undervisning på nett, gjør at lærerne på KublaKan har ekstra god tid til å se alle elevene og tilpasse undervisningen slik alle kan lykkes, uansett bakgrunn.

Bli med oss!

Vi som underviser har som sagt lang erfaring med å følge tusenvis av elever frem mot eksamen, og vi vet hva som skal til for å lykkes i fagene.

0
Dine fag
  • No products in the cart.