KublaKan Utdanning er en skole som tilbyr undervisning på nett. Vårt mål er å gi studenter landets beste undervisning og oppfølging, til en mye lavere pris enn det som har vært vanlig. Det som gjør oss unike er kombinasjonen av ferdiginnspilte forelesningsvideoer på nett og jevnlig live-undervisning gjennom hele skoleåret. Det gjør at du som student hos oss får 100% fleksibilitet til å studere når du vil, samtidig som du også svært erfarne lærere, som kjenner deg og følger deg opp, og medelever du kan møte jevnlig hvis du ønsker det.

Vår historie

Teamet vårt består av Lars, Ola, Jostein og Asbjørn. Vi er en gjeng som har jobbet sammen i mer enn ti år ved en av landets største privatistskoler.

Våren 2023 bestemte vi oss for å starte noe nytt. Årene med pandemi viste oss at videoundervisning kan være effektivt når det gjøres på en god måte, og vi så at privatistundervisning slett ikke trengte å være så dyrt som det til da hadde vært. Med nettet som plattform kunne vi tilby undervisning av topp kvalitet, til halv pris av hva det frem til da hadde kostet å ha oss som lærere, siden vi ikke trengte å ha utgifter til ting som leie av lokaler, et stort markedsføringsteam, og så videre. Det slo oss også at vi, ved å spille inn en del av forelesningene på video på forhånd, kunne bruke mer tid på å følge opp elevene våre, og tilpasse undervisningen til det som hver enkelt elev trenger.

Vårt mål

Målet vårt er enkelt: Vi skal gjøre eksamensrettet undervisning bedre og billigere for alle som skal ta fag eller som trenger å forbedre karakterene sine. Og dette klarer vi: Å ta fag med Ola, Lars og Jostein koster nå mindre halvparten av hva man måtte ha betalt for de samme lærerne for et år siden, før KublaKan Utdanning eksisterte. Våren 2024 tilbyr vi fagene norsk, matematikk 1P og 2P, naturfag og kjemi og biologi, men på sikt er målet å tilby alle de viktigste fagene, og hele veien senke prisene samtidig som vi hever kvaliteten.

Et annet mål vi har er å være best på differensiering, altså det å tilpasse undervisningen slik at den passer for studenter som er på ulike nivåer. Noen studenter ha toppkarakter og det lille ekstra for å lykkes. Andre sliter med å huske ting, eller kan av ulike grunner ha problemer med motivasjonen. Andre igjen har lite tid til å lese på grunn av en travel hverdag, og trenger et opplegg som gjør det mulig å få en OK karakter uten altfor mye arbeid. Kombinasjonen av ferdiginnspilte forelesningsvideoer og live undervisning på nett, gjør at lærerne på KublaKan har ekstra god tid til å se alle elevene og tilpasse undervisningen slik alle kan lykkes, uansett bakgrunn.

Bli med oss!

Vi som underviser har som sagt lang erfaring med å følge tusenvis av elever frem mot eksamen, og vi vet hva som skal til for å lykkes i fagene.

Dine fag
  • No products in the cart.
0