Din mattelærer

Hei! Jeg heter Lars Løvstad. Jeg har undervist privatister i matematikk i over 10 år, og har fulgt tusenvis av elever frem mot eksamen. Matte er min store lidenskap, og jeg vil gjerne hjelpe deg med å lykkes i faget!

Info om eksamen

Fagkode. MAT1151

Eksamensfom. Skriftlig 5 timer

 • Del 1 uten hjelpemidler (1 time)
 • Del 2 med hjelpemidler (4 timer)

Kompetansemål i læreplanen for matematikk 2P-Y

Kort om hva du får

 • Hele matematikk 2P-Y forklart i forelesninger på video
 • Timevis med øvingsoppgaver og løsningsforslag på video.
 • Jevnlig live-undervisning på nett med læreren og klassen
 • Opptak av live-økter du ikke kan være med på
 • Gjennomgang av tidligere gitte eksamensoppgaver i 2P-Y.
 • En lærer som aktivt heier på deg, og hjelper deg når du har spørsmål
 • 100% fokus på at du skal bli klar for eksamen i 2P-Y, så du kan nå målet ditt
 • Rett til å søke lån og stipend fra lånekassen

Info til Lånekassen

Fagkode: MAT1151

Årstimer: 140 timer

Studiebelastning: 33% når man tar faget på ett semester

Ofte stilte spørsmål om faget

Klikk her for å se ofte stilte spørsmål om matematikk 2P-Y

Dette sier tidligere elever

«Aldri hatt bedre mattelærer»

Jeg anbefaler kursene i matte med Lars, på det varmeste. Her får du eksamensrettet undervisning, og god veiledning av en engasjert lærer, som gjør matte gøy! Lars er helt rå på å lære bort gode teknikker, i både 1P og 2P. Jeg har aldri hatt en bedre mattelærer noen gang.

«Svært ryddige»

Lars og KublaKan har vært svært ryddige fra start til slutt. Har for første gang i livet følt meg så trygg på mattekunnskapene mine at jeg synes det er gøy. Tidligere så jeg på matematikk som noe uforklarlig, nå er det en morsom form for hjernetrim.

«Alt du trenger for toppkarakter»

Kurset er fint og oversiktlig, og gir deg alt du trenger for å få toppkarakter på eksamen. […] Jeg er veldig fornøyd. 🙂

Dine fag
 • No products in the cart.
0