I 1P-kurset på KublaKan Utdanning får du hele faget forklart i forelesningsvideoer som du kan se så ofte du vil.

I tillegg kan du møte læreren sammen med klassen din live flere ganger i uken, for å arbeide med eksamensoppgaver og for å få hjelp med lekser og ting du synes er vrient. Live-undervisningen blir spilt inn, og opptaket legges ut mot slutten av hver uke.

Kurset er 100% eksamensrettet!

Tilgangen til forelesningene åpner 20. desember. Live-undervisningen begynner i januar. Kurset gir rett på å søke om stipend og lån fra Lånekassen.

Din matematikklærer

Hei! Jeg heter Lars Løvstad. Jeg har undervist privatister i matematikk i over 10 år, og jeg har fulgt tusenvis av elever frem mot eksamen. Matte er min store lidenskap, og jeg vil gjerne hjelpe deg med å lykkes i faget!

Noen eksempler på forelesningene fra kurset. Live-undervisning kommer i tillegg.

1 time 53 min

Gjennomgang av hele 1P-eksamen fra høsten 2022!

9 min.

Forelesning: Hoderegning

21 min.

Oppgaver: Hoderegning

I 1P-kurset går vi gjennom disse emnene, som du må kunne til eksamen

  • Tall og tallregning
  • Prosentregning
  • Proporsjonalitet
  • Potenser og røtter
  • Formler og likninger
  • Funksjoner og grafer
  • Excel, Geogebra og kalkulator
  • Programmering

Lånekassen og matematikk 1P

Matematikk 1P har 140 årstimer. Dette tilsvarer 33% studiebelastning i Lånekassen dersom du tar faget over ett semester.

0
Dine fag
  • No products in the cart.