I 2P-kurset på KublaKan Utdanning får du hele faget forklart i forelesningsvideoer som du kan se så ofte du vil.

I tillegg kan du møte læreren sammen med klassen din live flere ganger i uken, for å arbeide med eksamensoppgaver og for å få hjelp med lekser og ting som er vrient. Live-undervisningen blir spilt inn, og opptaket legges ut mot slutten av hver uke.

Kurset er 100% eksamensrettet!

Undervisningen begynner i august, og kurset gir rett på å søke om stipend og lån fra Lånekassen.

 

Din lærer i matematikk

Hei! Jeg heter Lars Løvstad. Jeg har undervist privatister i matematikk i over 10 år, og jeg har fulgt tusenvis av elever frem mot eksamen. Matte er min store lidenskap, og jeg vil gjerne hjelpe deg med å lykkes i faget!

Skriv gjerne til meg i skjemaet under, hvis du har spørsmål om kurset, så svarer jeg så raskt jeg kan.

Noen eksempler på forelesningene fra kurset. Live-undervisning kommer i tillegg.

1 time 51 min.

Gjennomgang av hele 2p-eksamen, høsten 2022!

4 min.

Gjennomsnitt, median, typetall og variasjonsbredde

3 min.

Finne prosent av en sum

I 2P-kurset går vi gjennom disse emnene, som du må kunne til eksamen

  • Prosentregning
  • Likninger og ulikheter
  • Økonomi
  • Statistikk
  • Sentralmål og spredningsmål
  • Geometri
  • Excel, Geogebra og kalkulator
  • Programmering

Lånekassen og matematikk 2P

Matematikk 2P har 84 årstimer. Dette tilsvarer 20% studiebelastning i Lånekassen dersom du tar faget over ett semester.

 

0
Dine fag
  • No products in the cart.