Din lærer i naturfag

Hei! Jeg heter Ola Hafslund Vea. Jeg har 11 års erfaring som privatistlærer, og jeg har fulgt over tusen elever frem mot eksamen. Jeg står også bak Lektor Hafslund-siden, som har vært brukt av studenter over hele Norge de siste årene. Jeg ser frem til å jobbe sammen med deg for at du skal nå målet ditt på eksamen.

Spørsmål? Send meg gjerne en mail på ola@kublakan.no

Oppstart 15. januar

Live-undervisningen starter mandag 15. januar 2024, men du kan få tilgang til alt av fagstoff fra og med 20.desember, hvis du har lyst til å begynne tidlig og få et forsprang. Lars, som er læreren din, vil være tilgjengelig for deg fra den dagen du kjøper kurset.

Kort om hva du får

  • Hele faget forklart i forelesningsvideoer på video
  • Eksamensrettede ressurshefter
  • Eksamensrettede oppgaver med løsningsforslag på video
  • Live-seminarer på nett med læreren og klassen flere ganger i semesteret
  • Opptak av live-seminarer du ikke kan være med på
  • En lærer som aktivt heier på deg, og hjelper deg når du har spørsmål
  • 100% fokus på at du skal bli klar eksamen, så du kan nå målet ditt
  • Rett til å søke lån og stipend fra lånekassen

Oppstart 15. januar

Live-undervisningen starter mandag 15. januar 2024. Ola, som er læreren din, vil være tilgjengelig for deg fra den dagen du kjøper kurset. Om du kjøper kurset etter 15.januar er det helt uproblematisk. All undervisning blir tatt opp og lagt ut.

Info om eksamen

Fagkode. NAT1018

Eksamensfom. Muntlig-praktisk

Oppmeldingsfrist til eksamen våren 2024: 1. februar

Info til Lånekassen

Fagkode: NAT1018

Årstimer: 84 timer

Studiebelastning: 20% når man tar faget på ett semester

Ofte stilte spørsmål om faget

Klikk her for å se ofte stilte spørsmål om naturfag

Hva våre elever sier om Naturfag på KublaKan Utdanning

Jeg er veldig fornøyd med naturfagskurset og labkurset til KublaKan. God oppfølgning i eksamenperioden, tilgjengelig lærer og ikke minst kjempegode og oversiktlige ressurshefter, oppgaver og forelesningsvideoer som gjorde meg så godt forberedt som jeg kunne bli til eksamen. Prisene er også mye hyggeligere sammenlignet med konkurrentene.

Pia (22) Oslo

Veldig fornøyd med måten KublaKan er systematisert på, og ikke minst måten lærere underviser på! Erfaringen med naturfag og kjemi hos Kublakan har vært superbra: godt organisert, eksamensrettede notater, forelesninger knyttet til kompetansemålene og alltid tilgjengelige lærere.

Yasamin (23) Lørenskog

KublaKan Utdanning er virkelig enestående! Jeg elsket opplegget deres og synes lærerne deres er utrolig dyktige og ikke minst lett tilgjengelige. De gjorde læringen enkel og engasjerende. Jeg anbefaler KublaKan Utdanning til alle som ønsker å lære på en effektiv måte!

Noor (20) Oslo

Dine fag
  • No products in the cart.
0