I Kjemi 1-kurset på KublaKan Utdanning får du hele pensum forklart i forelesningsvideoer og eksamensrettede oppgaver. Alle som ønsker får også muligheten til å ta testeksamen i forkant av eksamen, hvor du kan få karakter og veiledning, og får trent deg på det du skal gjøre på selve eksamensdagen.

Spørsmål? Send meg en mail ola@kublakan.no

Din kjemilærer

Hei! Jeg heter Ola Hafslund Vea. Jeg har 11 års erfaring som privatistlærer, og jeg har fulgt over tusen elever frem mot eksamen. Jeg er også mannen bak Lektor Hafslund-siden, som har vært brukt av studenter over hele Norge de siste årene. Jeg ser frem til å jobbe sammen med deg for at du skal nå målet ditt på eksamen.

Noen eksempler på forelesningene fra kurset. 

Periodiske trender - 22:48

Ulike trender i det periodiske systemet

Molekylgeometri - 21 min.

Hvordan stoffer orienterer seg tredimensjonalt i rommet

I kurset går vi gjennom disse emnene

 

 • Atomer og periodesystemet
 • Sterke og svake bindinger
 • Molekylgeometri
 • Stoffmengde
 • Reaksjoner
 • Entalpi, kollisjonsteorien og likevekter
 • Syrer og baser
 • Titrering
 • Analysemetoder
 • Organisk kjemi
 • Grønn kjemi

Kort om faget

Fagkode: REA 3045

Studiebelastning: 140 årstimer (33% på ett semester)

Eksamensform: muntlig-praktisk

 

0
Dine fag
 • No products in the cart.